Ekonomski fakultet - Zagreb
Novosti

Branko Baričević, voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj održao predavanje u EDC-u Knjižnično-dokumentacijskog centra

U suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Republici Hrvatskoj, Europski dokumentacijski centar knjižnice Ekonomskog fakulteta – Zagreb organizirao je 15. 03. 2017. predavanje gosp. Branka Baričevića na temu „Europska komisija i njezini prioriteti u 2017. godini“.

Prije predavanja gosp. Baričevića mnogobrojnu publiku pozdravio je dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Lajoš Žager.

Osim predstavljanja 10 prioriteta koji predstavljaju politički, socijalni i ekonomski okvir djelovanja u 2017. godini, Baričević se osvrnuo i na aktualnu temu Bijele knjige.

Predavanje gosp. Baričevića izazvalo je veliki interes studenata i drugih gostiju pa se u Knjižnično-dokumentacijskom centru tražilo mjesto više.

Nakon predavanja uslijedila je vrlo interesantna diskusija sa studentima, koji su odlično parirali svojim znanjima o svim aspektima Europske unije.

Iznenađenje na samom kraju događanja bilo je posjeta 18 učenika 3.a razreda OŠ „V. Nazora“, kojima su, nakon kratkog razgovora, gosp. Baričević i dekan Žager uručili prigodne slikovnice s tematikom Europske unije.

 
Galerija slika