Završna radionica projekta Procesna i poslovna inteligencija za poslovnu izvrsnost – PROSPER (HRZZ-IP-2014-09-3729)

Završna radionica projekta Hrvatske zaklade za znanost „Procesna i poslovna inteligencija za poslovnu izvrsnost – PROSPER“ (IP-2014-09-3729) pod vodstvom prof. dr. sc. Vesne Bosilj Vukšić održat će se u četvrtak, 27. lipnja 2019. godine s početkom u 12 sati u dvorani 51 na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Trg. J. F. Kennedya 6, Zagreb.

Projekt PROSPER, koji obuhvaća suradnike iz Republike Hrvatske, Slovenije, Austrije te Bosne i Hercegovine, započeo je 01. rujna 2015. godine. Svrha projekta je istraživanje primjene procesne i poslovne inteligencije u organizacijama i njihov utjecaj na uspješnost poslovanja, s posebnim fokusom na korištenje modernih tehnologija (kao što su sustavi za upravljanje poslovnim procesima, rudarenje podataka, simulacijski softver) pri implementaciji navedenih koncepata.

Na radionici će se prezentirati najzanimljiviji zaključci i rezultati rada u okviru projekta te razmijeniti razmišljanja o smjernicama budućih istraživanja s brojnim uzvanicima iz akademske zajednice, ali i poslovne prakse.