Prijavi se na LUMEN Business i pokori poslovni svijet!

Nekadašnji Case Study Competition dobio je novo ime – LUMEN Business. LUMEN je edukativno natjecanje namijenjeno studentima, a Business je uz Data Science, Development i Engineering jedno od područja na koje se može prijaviti. Prijave su započele na dan velikog otvorenja LUMENa u Studentskom centru u Zagrebu, 15. siječnja 2020. te traju do 2. veljače 2020. Partneri natjecanja su British American Tobacco, INA, L'Oreal i Privredna Banka Zagreb. Natjecanje LUMEN organizira studentska udruga eSTUDENT.

Prijaviti se mogu timovi od 2 do 4 člana. Timovi se tijekom cijelog natjecanja mogu konzultirati s mentorima koji su upoznati sa slučajevima te se razumiju u navedeno područje. LUMEN Business ove će godine obuhvaćati četiri teme, a to su marketing, financije, društveno odgovorno poslovanje i trend budućnosti. Ove godine svoje poslovne slučajeve zadat će British American Tobacco, INA, L'Oreal i Privredna Banka Zagreb, a klikom na njihova imena možeš pročitati briefove njihovih poslovnih slučajeva. U sklopu Business natjecanja bit će organizirane 2 radionice, a bit će i 2 radionice za sve natjecatelje natjecanja LUMEN.
 
Što ćeš dobiti prijavom na LUMEN Business?
Prijavom na LUMEN Business možeš steći mnoga praktična iskustva, ali i vrijedne nagrade. Svako poduzeće će prva tri rješenja novčano nagraditi – 1. mjesto dobit će 10.000,00 kuna, 2. mjesto će dobiti 5.000,00 kuna, a 3. 3.000,00 kuna. Osim novčanih nagrada moguće je osvojiti nagrade kao što su prakse, pripravništva, dodatne edukacije, seminare itd. Osim nagrada, LUMEN je odlična prilika za networking i upoznavanje novih ljudi, kako natjecatelja tako i raznih stručnjaka i poduzeća.
 
Što čekaš?
Prijavi se ovdje, a nešto više o samom LUMENu možeš pronaći ovdje. Više informacija o eSTUDENTu potraži na našoj web ili Facebook stranici. Prijavi se na naš newsletter kako bi dobivao/la aktualne vijesti iz eSTUDENT svijeta.