Ekonomski fakultet - Zagreb
Posljednji rok za prijave za stipendije na Central European Universityju

Posljednji rok za prijave za stipendije na Central European Universityju

Institut za razvoj obrazovanja, ovlašteni predstavnik Central European Universityja (CEU) za Hrvatsku, upućuje posljednji poziv za prijave na natječaj za stipendije i upis na studij na CEU za akademsku godinu 2011./12. Natječaj za potpune i djelomične stipendije za diplomske programe i doktorate na CEU otvoren je do 14.ožujka 2011.

CEU je sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. Smješten u samom srcu Europe, u Budimpešti, CEU nudi isključivo programe na engleskom jeziku, te brojne mogućnosti potpune i/ili djelomične financijske potpore za studij. CEU podupire veliku većinu svojih studenata na diplomskoj razini studija kroz razne oblike financijske pomoći, a gotovo 90% doktorskih kandidata ovog sveučilišta prima potpunu stipendiju za svoj studij. Potpune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja, zdravstvenog osiguranja te mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Zadnji rok za prijavu za akademsku godinu 2011/2012. je 14. ožujka 2011. i do tada je potrebno poslati potpunu prijavu uključujući rezultate standardiziranog testa engleskog jezika (TOEFL). Natječaj s detaljnijim informacijama objavljen je na internetskom portalu www.stipendije.info . (CEU natječaj).

Dodatne upite o CEU možete uputiti Institutu za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33/I, 10000 Zagreb (telefon: 01/4817-195; e-mail: sdobric@iro.hr ; web: www.iro.hr ).