Ekonomski fakultet - Zagreb
Natječaj za stipendiju Nacionalnog sveučilišta u Singapuru za ljetni semestar akademske godine 2011./2012.

Natječaj za stipendiju Nacionalnog sveučilišta u Singapuru za ljetni semestar akademske godine 2011./2012.

Nacionalno sveučilište u Singapuru ponudilo je Sveučilištu u Zagrebu u okviru razmjene studenata jednu (1) stipendiju za ljetni semestar akademske godine 2011./2012. za (pred)diplomski studij programa ponuđenih na tom sveučilištu.

Rok za prijavu: 9. rujna 2011.

Stipendija uključuje: oslobođenje od plaćanja školarine na Nacionalnom Sveučilištu u Singapuru za vrijeme studijskog boravaka, pomoć pri pronalaženju studentskog smještaja od strane NUS-a, mjesečnu potporu Sveučilišta u Zagrebu od 400 EUR te refundaciju za putne troškove u iznosu do 5000 HRK.

Za stipendiju se mogu natjecati redoviti studenti Sveučilišta u Zagrebu s odslušana minimalno četiri semestra, dobrim uspjehom u studiju i znanjem engleskog jezika.
Zainteresirani kandidati trebaju do petka 09. rujna 2011. u pisarnicu Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, 10000 Zagreb dostaviti sljedeće dokumente:
  • molbu na hrvatskom jeziku
  • životopis na engleskom jeziku na Europass CV obrascu dostupnom ovdje
  • opis studijskih planova na Nacionalnom sveučilištu u Singapuru na engleskom jeziku (max 2500 znakova)
  • preporuku dvaju profesora matičnog fakulteta na engleskom jeziku
  • prijepis ocjena položenih ispita
  • potvrdu o upisanoj akademskoj godini 2011./2012.
  • potvrdu o položenom ispitu TOEFL ili IELTS.
Osoba za kontakt: Tajana Nikolić, stručna suradnica u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, e-mail: tajana.nikolic@unizg.hr, tel. 46-98-165.
Podrobnije obavijesti o Nacionalnom sveučilištu u Singapuru dostupne su na adresi www.nus.edu.sg.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni elektronskom poštom u roku od 14 dana nakon isteka natječaja.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na internetskim stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, https://international.unizg.hr/.