Ekonomski fakultet - Zagreb

Obavijesti studentima

OBAVIJEST ZA STUDENTE KOJI SU PISALI ISPIT IZ "MATEMATIKE" (studenti docenta Kojića) I "MATHEMATICS FOR BUSINESS" DANAS (26.6.2020.)
Ocjene su unesene u ISVU, pa provjerite svoj pretinac na STUDOMATU.
Ukoliko netko želi uvid u ispit, uvidi će biti online, pa molim da mi se zainteresirani jave e-mailom (molim one čiji je ispit više od pola prazan da se ne javljaju za uvid). Hvala.

U Zagrebu, 26.6.2020.
Doc.dr.sc. Vedran KojićIspiti iz "Matematike", "Gospodarske matematike" i "Mathematics for Business" na ljetnom ispitnom roku 26.6.2020. održat će se u dvoranama na Ekonomskom fakultetu.

ISPITNI ROK 26.6.2020. RASPORED PISANJA:

Ispit iz "Matematike" (studenti docenta Kojića), te ispit iz "Mathematics for Business" (studenti profesorice Lukač i docenta Kojića) piše se u KNJIŽNICI FAKULTETA s početkom u 8:00 sati. STUDENTI OBAVEZNO MORAJU NOSITI MASKU!

Ispit iz "Gospodarske matematike" (svi studenti) piše se u 11:00 sati u dvorani 15 (kongresna dvorana). STUDENTI OBAVEZNO MORAJU NOSITI MASKU!


U Zagrebu, 24.6.2020.
Doc.dr.sc. Vedran KojićSTARA OBAVIJEST: Ispiti i kolokviji iz Gospodarske matematike

Počevši od ispitnog roka u lipnju 2019. godine, ispit i kolokvij iz Gospodarske matematike provodi se tako da se pismeni dio i usmeni dio pišu odmah u isto vrijeme kada je zakazan ispit, to jest kolokvij. Dakle, cjelokupni ispit (kolokvij) se sastoji iz dva problemska dijela: prvi dio sadrži 4 zadatka, a drugi dio 2 teorijska pitanja. Ukupno 6 problema. Ispit se piše 60 minuta.

Doc. dr. sc. Vedran Kojić
U Zagrebu, 20.3.2019.