Tourism Fun&Run - 19.5.2018. - Na koji način spojiti upoznavanje grada sa sportom?

Zbog sve većeg trenda zdravog načina života, kao omiljenu aktivnost mnogi zaposleni i studenti odabiru upravo trčanje kao način rekreacije kojim kombiniraju tjelovježbu i svjež zrak.

Ovaj rastući trend prepoznala je i Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta te je odlučila organizirati besplatan obrazovno-rekreativni projekt TOURISM FUN&RUN, u suradnji sa Sight Run-om i njihovom sportsko-turističkom aplikacijom. Na taj način spaja se sport i turizam omogućujući aktivan odmor koji uključuje mnoštvo sportskog sadržaja ili stjecanja novih znanja kroz upoznavanje različitih atrakcija.

Cilj ovog projekta je spojiti sve zaljubljenike u sport i trčanje sa turizmom i znamenitostima grada Zagreba. Rutom Zagreb Must See, dužine 5.6 kilometara, proći će se bitna kulturna i povijesna mjesta Gornjeg i Donjeg grada te od stručnog osoblja saznati neke zanimljivosti i činjenice vezane uz njih. Ovim projektom se mlade želi potaknuti na zdrav i aktivan život upoznajući bolje grad u kojem se kreću na jedan vrlo zanimljiv i prije svega zabavan način.   
 
Prije same utrke, organiziran je trening pod stručnim vodstvom trenera Fitness forme na kojem će se predstaviti partneri projekta i gdje ćeš se moći vježbom pripremiti za trčanje.
 
Nalazimo se na Zrinjevcu u 10:00 sati, u subotu 19.05., ruta počinje na Trgu bana Josipa Jelačića i završava na Trgu Nikole Šubića Zrinskog.
 
Zabava je zagarantirana zato nemoj čekati, prijavi se dok još ima mjesta, ispuni obrazac i pridruži nam se!
 
PRIJAVA: 
https://goo.gl/forms/vZuPGxymsANm5mWt1