Sudjelovanje na 2019 ICT Supergirls

Sudjelovanje na 2019 ICT Supergirls (07.05.2019 u 13h, Zagrebački Velesajam)

Tvrtka Lemax po peti put organizira ICT Supergirls događaj, koji će se ove godine održati 7. svibnja od 13 do 18 sati u ZICER-u na Zagrebačkom Velesajmu.
 
ICT Supergirls se organizira povodom svjetskog dana „Girls in ICT“. Riječ je o međunarodnom, humanitarnom događaju koji se održava u više od 166 država diljem svijeta, a cilj mu je promicanje karijera žena u tehnološkom sektoru, koje je i dalje dominantno muško područje. Radi se o osnaživanju žena da odaberu karijere u ICT djelatnostima i da se ne boje tog "muškog" svijeta. U sklopu događaja je organiziran i mentorski program na koji se, ako žele, studentice mogu prijaviti. Cijeli događaj i mentorski program su besplatni za sve studentice.
 
Ovogodišnje teme predavanja fokusirat će se na iskorištavanje potencijala najperspektivnije industrije današnjice te razbijanje mita da je jedina ulaznica u ICT svijet diploma tehničkog fakulteta. Predavačice na ICT Supergirls bit će par kolegica iz tvrtke organizatora (Lemax), a osim njih svoje će priče ispričati i ostale predavačice, zanimljive i inspirativne žene koje su već izgradile uspješne karijere. Želimo da njihove priče i iskustva potaknu studentice i daju im samopouzdanja da se sve može kad se hoće.
 
Prijava studentica na ovaj besplatan događaj je putem službene web stranice ili službene Facebook stranice, a studentice očekujemo na Zagrebačkom Velesajmu u utorak 7. svibnja od 13h.
 
Trebate li bilo kakve dodatne informacije, ne ustručavajte se kontaktirati organizatore (Nataša Kapov, Head of development, Lemax, natasa.kapov@lemax.net i Tanja Bezjak, content writer, tanja.bezjak@lemax.net).