Sveučilište u Zagrebu - Ekonomski fakultet

Hrvatski English
Brzi linkovi
Upis na integrirane i preddiplomske studije

Upis na integrirane i preddiplomske studije

Na ovim stranicama nalaze se osnovne informacije o upisima studenata u prvu godinu sljedećih studija:

 

Raspored razredbenog postupka u akademskoj godini 2016./2017. za upis u prvu godinu studija koji uključuje postupak prijave, odabir studijskog programa, rangiranja kandidata i objavu rang lista, objavljen je na poveznici:

Dodatne informacije o cjelokupnom postupku kandidati mogu dobiti na službenim internetskim stranicama tijela koje također sudjeluju u postupku, a riječ je o sljedećim poveznicama:

Kako je razredbeni postupak potpuno u nadležnosti prethodno navedenih tijela, Ekonomski fakultet  Zagreb ne daje informacije o provedbi razredbenog postupka, nema mogućnost utjecaja, kao ni nadležnost nad bilo kojim dijelom razredbenog postupka. U cijelom postupku upisa studenata u prvu godinu studija, Ekonomski fakultet  Zagreb provodi samo postupak zaprimanja i ovjeravanja dokumenata koji čine dosje studenta (indeks, matični, upisni i statistički listovi, potvrde, obrasci za X-ice, knjižnicu itd.).

Za sve poteškoće i sva pitanja vezana uz provedbu razredbenog postupka i državnu maturu, kandidati se obraćaju svojoj matičnoj srednjoj školi ili Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja, Petračićeva ulica 4, 10000 Zagreb, telefonski broj INFO centra je 01/4501-899. Za sve dvojbe, pitanja ili probleme vezane uz prijavu u NISpVU sustav, rad sa sustavom, polaganje ispita državne mature ili prijavu studijskih programa kandidatima je na raspolaganju CARNet Služba za podršku korisnicima koju je moguće kontaktirati putem e-maila matura@skole.hr ili na broj telefona 01/6661-500.