Prijediplomski sveučilišni studij na engleskom jeziku "Bachelor Degree in Business"


Prijediplomski sveučilišni studij na engleskom jeziku "Bachelor Degree in Business" (BDiB) od 2011. godine posjeduje EPAS akreditaciju EFMD-a. Studij se u cijelosti izvodi na engleskom jeziku, a sadržajno obuhvaća sve obvezne kolegije Prijediplomskog sveučilišnog studija "Poslovna ekonomija". Ovaj način studiranja otvoren je podjednako za hrvatske i strane studente koji žele pohađati nastavu i polagati ispite na engleskom jeziku. Takav studij hrvatskim studentima povećava šanse za dobivanje neke od stipendija za studijski boravak na inozemnim sveučilištima, a stranim studentima pruža mogućnost cjelovitog studiranja na Ekonomskom fakultetu – Zagreb, stjecanje ECTS bodova i priznavanja stečenog akademskog stupnja na sveučilištima u inozemstvu. Nakon uspješnog završetka svih obveza na studiju polaznicima se izdaje diploma na engleskom jeziku.
 
Program studija pruža kvalitetno podučavanje, poticajno okruženje, nadahnuće, zabavu, prijateljstvo i potporu. Na studijima podučavaju nastavnici Ekonomskog fakulteta - Zagreb, ali i gosti predavači s partnerskih sveučilišta te stipendisti programa Fulbright. Na gotovo svakom kolegiju nastavu izvode i gostujući profesori s renomiranih inozemnih sveučilišta i institucija. Za polaznike je u cijenu studija uključena literatura na engleskom jeziku iz svih kolegija. Posebnost studija je rad u malim grupama studenata, interaktivni pristup podučavanju temeljen na rješavanju poslovnih problema te upoznavanje ljudi iz drugih zemalja i kultura. Polaznici imaju priliku pohađati predavanja stranih profesora, organizirati radionice i konferencije. Na višim godinama studija organiziraju se intenzivne posjete i studentska praksa u renomiranim poduzećima koje posluju u Hrvatskoj u kojima je engleski jezik osnovni jezik komunikacije.

Više informacija o Prijediplomskom sveučilišnom studiju na engleskom jeziku "Bachelor Degree in Business" mogu se pronaći na sljedećoj poveznici.