Radionica za brucoše - Aktivno učenje – vještina za lakšu prilagodbu na fakultet

Dragi brucoši,

kako biste se što lakše snašli i prilagodili novim situacijama i novim fakultetskim obvezama u prvom semestru, ove godine smo za vas organizirali radionicu o aktivnom učenju pod naslovom: Aktivno učenje – vještina za lakšu prilagodbu na fakultet.

Cilj radionice je poticanje razvoja vještina aktivnog učenja. Učenje kao proces usvajanja znanja je osnovna aktivnost studenata s kojom mnogi na početku studija imaju problema. Ovom radionicom ćemo dati savjete kako izbjeći probleme u učenju koji se najčešće javljaju te vas upoznati s različitim metodama aktivnog učenja koji vam svakako mogu pomoći da što brže i bolje pronađete svoju dobitnu formulu za uspješno učenje. Radionica se zasniva i na praktičnoj primjeni navedenih metoda prilagođenih kolegiju Matematika.

Radionica će se održati 10. listopada 2019. u terminu od 16 -17.30 sati u dvorani 3.

Molimo sve studente koji su zainteresirani za sudjelovanje u radionici da se prijave na ovom linku - Prijava za radionicu - Aktivno učenje. Broj sudionika na radionici je ograničen. 

Prednost prilikom prijave imaju studenti koji su bili najbolji odnosno koji su uspješno završili pred-kolegij Osnove matematike.

Pozdrav,
Katedra za matematiku