Radionica "Razvoj start–upa – put do održivog poslovnog modela"

Što je to start–up? Imamo radionicu na kojoj ćeš saznati!

“Razvoj start–upa – put do održivog poslovnog modela”

Ponedjeljak 24. veljače rezerviraj za radionicu na temu razvoj start–upa. Radionica će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s početkom u 15:00 sati. Voditelj radionice je Miro Hegedić, profesor s Fakulteta strojarstva i brodogradnje i osnivač Lean Startup Hrvatska. Radionicu organizira udruga eSTUDENT, točnije tim LUMEN Business, u sklopu natjecanja LUMEN. Radionica je otvorenog tipa, stoga su na nju pozvani svi koji žele znati nešto više o samoj temi start–upa.

Što ćeš saznati na radionici?

Na radionici će se govoriti o razvoju start–upa kroz lean start–up pristup. Što je lean start–up pristup? Ukratko, to je metodologija kojoj je cilj da proizvod ili usluga u što kraćem roku stignu do potrošača. Kroz lean pristup, određena ideja se testira kroz cjelokupni proces realizacije kako bi se skratili ciklusi razvoja proizvoda i kako bi se na vrijeme dokazala održivost određenog poslovnog modela. Osim gore navedenog, govorit će se o poslovnom modelu, pretpostavkama i načinima testiranja i minimalnom održivom proizvodu (Minimum Viable Product ili MVP).

Sve što te zanima o pokretanju start–upa možeš saznati 24. veljače na FER–u. Ovo neće biti jedina radionica, a ako želiš biti up to date s novostima iz eSTUDENTa, prijavi se na naš newsletter. Želiš li saznati nešto više o LUMENu ili o eSTUDENTu posjeti naš web, Facebook ili Instagram.