Radionica o Work&Travel i Internship programima u SAD-u

U današnjem modernom društvu, koje živi užurbanim načinom života vrijeme je postalo iznimno dragocjeno. Važno je znati uložiti vlastito vrijeme u korisne stvari.

 

Ulaganjem vlastitog vremena u dodatan rad osigurati ćeš si sjajniju budućnost a i povećati svoju konkurentnost na tržištu rada. Ti sam odlučuješ kako ćeš ulagati u sebe, jesu li to dodatni sati učenja i seminara, istraživanja, dodatni poslovi, putovanja, prakse i mnogo što drugo. Stvaranje balansa između obaveza i slobodnih aktivnosti je težak posao, no to možeš usavršiti uložiš li dovoljno truda. Trud je uvijek potrebno nagraditi i zato razmisli o mogućnostima koje ti se nude tijekom ljetnih praznika. Ako već sad želiš primjenjivati  znanje koje si dobio/la na fakultetu, pripravništvo/praksa je odličan izbor. Sve ovo bi mogao/la obaviti tijekom dva programa koja ti se nude u SAD-u.

 

Obogati svoje iskustvo tijekom studentskih dana i sudjeluj na radionici u Uredu za savjetovanje i razvoj karijere, 10.12. u 14 sati, na Ekonomskom fakultetu - Zagreb.

 

Svoje sudjelovanje na individualiziranim radionicama možeš naznačiti na sljedećem linku: https://bit.ly/wat-radionica.

 

Broj mjesta je ograničen.

 

Veselimo se tvojoj prijavi!

IntegralEdu