Poziv studenticama na prijavu za ICT Supergirls

Drage studentice, 


pozivamo vas na prijavu na event ICT Supergirls. 

Event ICT Supergirls već petu godinu zaredom kroz predavanja i iskustva uspješnih poslovnih žena i ICT stručnjakinja potiče djevojke i mlade žene da prepoznaju karijerne prilike u ICT sektoru i odvaže se na promjenu karijere.
Peti mjesec rezerviran je za peto izdanje ICT Supergirls eventa, hrvatske inačice globalne inicijative „ITU’s Girls in ICT Day“ koju od 2015. godine obilježava tvrtka Lemax pod nazivom „ICT Supergirls“. Do sada je u cijelom svijetu obilježeno više od 7200 događanja u 160 zemalja, za više od 244 tisuća sudionica širom svijeta.

Kroz ICT Supergirls event trudimo se informirati i motivirati žene u njihovom profesionalnom razvoju te time pridonijeti ICT industriji koja se svakodnevno bori s manjkom kvalitetnih kadrova.

Kada?: 7. svibnja od 13 do 18 sati 
Gdje?: ZICER na Zagrebačkom Velesajmu.
Prijava: putem službene web stranice
  
Ovogodišnje teme predavanja fokusirat će se na iskorištavanje potencijala najperspektivnije industrije današnjice te razbijanje mita da je jedina ulaznica u ICT svijet diploma tehničkog fakulteta.
Predavačice na ICT Supergirls bit će zaposlenice tvrtke Lemax, a osim njih svoje će priče ispričati i vanjske predavačice, zanimljive i inspirativne žene koje su već izgradile uspješne karijere. Želja organizatora je da njihove priče i iskustva potaknu studentice i daju im samopouzdanja da se sve može kad se hoće. 

Razbijamo mit da je ICT sektor rezerviran samo za programere!