Poziv na radionicu „Otkrivanje vlastitog potencijala“

Ured za savjetovanje i razvoj karijera vas poziva na radionicu „Otkrivanje vlastitog potencijala“. Kroz interaktivnu radionicu ćemo zajednički otvoriti vrata spoznaje vlastitog unutarnjeg potencijala. Svjesnost o našoj motivaciji, vrlinama i jedinstvenim prednosti nam služi kao pokretačka energija u svim životnim segmentima (ostvarivanje životnog smisla kroz karijeru, poboljšanja međuljudskih odnosa, građenje zdravog način života i kreativno izražavanje ). Kada smo svjesni svog vlastitog potencijala kroz naše vrijednosti i stvari koje nas motiviraju, lakše dolazimo do željene karijere i kvalitetnih odnosa. Voditelj radionice je Saša Borovnjak čiju kratku biografiju možete pronaći ovdje. Kroz kreativan pristup, slobodu izražavanja i međusobnu potporu neka ova radionica bude početak procesa otkrivanja vaših potencijala! Radionica će se održati 28.11. u dvorani 28 (prostorija se nalazi ispod „Kefe“, koristite stepenice u „dnu“ restorana) s početkom u 10 sati. Važno je napomenuti da radionici može prisustvovati najviše 12 studenata. Stoga će prvih 12 koji se prijave putem obrasca biti odabrani za sudjelovanje. Obrazac za prijavu možete pronaći ovdje.

Vaš Ured za savjetovanje i razvoj karijera











O predavaču
Saša Borovnjak - suosnivač organizacije Life Potential koje djeluje na području osobnog razvoja i neformalne edukacije primjenjujući tehnike poput NLP-a i Coachinga za osobni i timski razvoj. Po struci je magistar inženjer grafičke tehnologije, certificirani je coach na hrvatskom programu edukacije za coaching profesiju “Biti Coach”, kao i certificirani NLP majstor (NLP Business practitioner) priznat od međunarodne udruge INHNLP (International Network of Humanistic Neurolinguistic Psychology) i ABNLP (American Board of NLP).
 
Trenutačno pohađa Gestalt edukaciju u centru IGW u Zagrebu. Edukaciju i predavanja provodi kroz visoku razinu svijesti. Provodi edukaciju osobnog razvoja za mlade profesionalce putem Europskih projekata. Također provodi neformalnu edukaciju na fakultetima baziranu na timskom radu, kreativnim strategijama za rješavanje problema te komunikacijskim vještinama. Sudjeluje u organizaciji predavanja / radionica sa stručnjacima iz područja osobnog razvoja s glavnim naglaskom na komunikacijske vještine u poslovnom i privatnom okruženju, timski rad, kreativni način razmišljanja, samospoznaja i motivacija i brojne druge.
 
Održavao je edukaciju na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilište Sjever u Varaždinu te na Rochester Institute of Technology Croatia. Također provodi edukaciju na  fakultetu, Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije. U organizaciji Life Potential djeluje kao izvoditelj radionica u sklopu samostalnog projekta LP Cafe te High Five Festivala. Također je provodio edukaciju u sljedećim organizacijama: Održiva Alternativa Zajednici, Hrvatska udruga za mirenje, Udruga slijepih Zagreb, Raza (Razvojna agencija Zagreb).
 
Projekti na kojima je provodio edukaciju i coaching:
 
EVS Potential: Europska volonterska služba pod Erasmus + programom.
Grow Creative: internacionalna razmjena mladih u okviru Erazmus+ programa.
Creative Enterperneuship: internacionalna razmjena mladih u okviru Erazmus+ programa.
Osobni razvoj u Zagrebu: projekt koji financiran od strane Grada Zagreba.
In Public, In Particular, IPIP: je sufinanciran od strane programa Kreativna Europa.