Počinju prijave za ovogodišnji App Start Contest

App Start Contest je vodeće studentsko natjecanje u izradi mobilnih i web aplikacija koje već 11 godina organizira studentska udruga eSTUDENT.
 
Cilj natjecanja je okupiti studente različitih interesa (programsko inženjerstvo, dizajn, poduzetništvo) oko jednog projekta te ih povezati s vodećim hrvatskim stručnjacima. Studenti su najčešće okupljeni u multidisciplinarnom timu u kojem brinu za tehnički, poslovni i vizualni aspekt svog rješenja.
 
Osim natjecateljskog, App Start Contest ima i edukativni karakter. Tijekom natjecanja su organizirana brojna predavanja i radionice kojima se studentima žele približiti novi trendovi i znanja iz relevantnih područja vezanih uz izradu aplikacija.
 
Prijave za ASC kreću 16. siječnja, a traju sve do 2. veljače 2019. godine.
 
Prijavom na ovo natjecanje studenti će proširiti svoja znanja i vještine, naučiti raditi u timu, upoznati partnere poduzeća koji su stručnjaci u ovom području, steći iskustvo s kojim se mogu istaknuti na tržištu rada, a oni najbolji osvojiti će i bogate novčane nagrade. Pobjednički tim osvojiti će 20.000 kuna, drugo mjesto donosi 13.000, a treće 7.000 kuna. Osim toga, najbolje dizajnirana aplikacija dobiti će nagradu od 3.000 kuna.
 
Prijavite se na natjecanje i pretvorite svoje dobre ideje u još bolje aplikacije. Vidimo se na App Start Contestu!
 
Za više informacija o natjecanju posjetite službene web i Facebook stranice ASC-a te eSTUDENTa, a za dodatna pitanja javite se na asc@estudent.hr .