Osmi MoodleMoot Hrvatska 2018 -5.6.2018.

Centar za e-učenje Srca i ove godine organizira MoodleMoot Hrvatska koji će se održati u utorak, 5. lipnja 2018. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra. Kao i prethodnih godina, MoodleMoot se organizira u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

MoodleMoot je namijenjen svima koji se bave sustavom Moodle ili su samo zainteresirani za sustav Moodle, bilo s administrativne, razvojne ili korisničke strane. Želja nam je u ugodnoj i kreativnoj atmosferi razmijeniti iskustva, ideje i promišljanja, steći nova poznanstva i prilike za suradnju.

Uz zanimljive prezentacije sudionika iz Hrvatske, na ovogodišnjem MoodleMootu imamo dva pozvana predavanja: Niki Kaliakouda sa Sveučilišta Aristotel iz Soluna u Grčkoj održat će prezentaciju naziva "Supporting the academic community of Aristotel University of Thessaloniki embrace Moodle", a Elizabeth Dalton iz Moodle Headquatera održat će prezentaciju na temu analitika učenja. Na Moodlemootu raspravljat ćemo i o softverima za provjeru autentičnosti radova, ali i o GDPR-u u kontekstu sustava Moodle.

Program konferencije i prijavu za sudjelovanje možete pronaći na stranicama MoodleMoota 2018.

Prijavite se već danas i svojim sudjelovanjem pridonesite da ovogodišnje druženje Moodlemoot Hrvatska bude još bolje!