Održan prvi zajednički sat za brucoše

Prvi zajednički nastavni sat za sve studente 1. godine integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija održan je 1. listopada 2018.

Dobrodošlicu i pozdravni govor studentima je uputio novi dekan prof. dr. sc. Jurica Pavičić, koji je tom prigodom predstavio i nove prodekane -  doc. dr. sc. Božidara Jakovića, prodekana za studente i nastavu, izv. prof. dr. sc. Sanju Sever Mališ, prodekanicu za strateška partnerstva i projekte, prof. dr. sc. Olivera Kesara, prodekana za nastavno i nenastavno osoblje i prof. dr. sc. Lorenu Škuflić, prodekanicu za financije i poslovanje.

Studentima su se obratili i Robert Fišić, voditelj Studentske referade, Marija Šimunović u ime  Knjižnično-dokumentacijskog centra, Suzana Karabaić, voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju i Paulina Lučić, voditeljica Ureda za savjetovanje i razvoj karijera, dok je riječi podrške novim studentima uputio i Marijan Buljan, predsjednik Studentskog zbora.

Prvi zajednički sat za brucoše uveličan je prigodnim programom u izvedbi pjevačkog zbora Ekonomskog fakulteta - Sonus oeconomicus.

Prvi zajednički nastavni sat za studente 1. godine stručnih studija održan je na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.



FOTOGALERIJA