Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Obavijesti studentima



2. ZIMSKI ISPITNI ROK - USMENI ISPITI

Usmeni ispit za sve studente koji polažu predmete kod prof.dr.sc. Jurice Pavičića i izv.prof.dr.sc. Morane Fudurić održat će se u petak, 23.02.2024., 12:30-14:00 u kabinetu B312. 

Usmeni ispit je obavezan za sve studente koji su ostvarili pozitivnu ocjenu na pisanom dijelu ispita. 

 
 
OBAVIJEST ZA STUDENTE NA RAZMJENI


Mole se svi studenti koji su bili na studenskoj razmjeni da 5 dana prije ispitnog roka na koji planiraju izaći profesorici putem maila dostave potvrdu da su bili na razmjeni. U suprotnom, studenti neće moći pristupiti ispitu. 

 

PRIJAVE DIPLOMSKIH RADOVA NA SVIM VRSTAMA I RAZINAMA STUDIJA u ak. god. 2023./2024.

Studenti koje žele prijaviti temu diplomskog rada pod mentorstvom izv.prof.dr.sc. Morane Fudurić mogu odabrati jednu od tema ponuđenih na ovom linku.  Linku se može pristupiti samo sa službnenom @net.efzg.hr adresom i podacima. 

Prilikom kontaktiranja mentorice potrebno je provjeriti je li tema slobodna, a tablica će se ažurirati sukladno dostupnosti tema. Po odabiru teme, studenati imaju obavezu i odgovornost da:

1. Prouče pravilnike i upute relevantne za pisanje prijave teme i diplomskog rada dostupne na Merlinu i webu fakulteta
2. Koriste znanja i vještine koje su stekli tijekom studija (npr. iz istraživanja tržišta, statistike i sl.)
3. Pretraže relevantne baze podataka i prouče literaturu kako bi pripremili kvalitetnu prijavu teme, te maksimalno koriste resurse KDC-a koje imaju na raspolaganju.  
4. Prijave temu službenim putem i u skladu s definiranim uputama, propisima i rokovima tokom tekuće akademske godine. U suprotnom, smatra se da je student odustao od teme i rada pod mojim mentorstvom. 

Ukoliko studenti ne žele pisati neku od ponuđenih tema, mogu predložiti i vlastitu, no studenti koji odaberu neku od ponuđenih tema imaju prioritet. 

Studenti se trebaju javiti mentorici s prijedlogom najkasnije mjesec dana prije otvaranja prijavnog roka na kojem žele prijaviti temu. Prijavni rokovi dostupni su u pravilnicima i na web stranici Katedre za marketing.