Poziv studentima za sudjelovanje na 27. međunarodnom kongresu International Project Management Association (IPMA) 30.9.-2.10.2013.

Vodeći međunarodni skup, 27th IPMA World Congress" (www.ipma2013.hr), održat će se u periodu od 30. rujna do 2. listopada 2013. godine u Dubrovniku, u Valamar Lacroma Dubrovnik Resort-u i Importanne Resortu.

IPMA svjetski kongres ima dugogodišnju tradiciju i prepoznatljivost vodećeg skupa iz područja upravljanja projektima, programima i portfelju na kojem se okupljaju vodeći svjetski praktičari i menadžeri, predstavnici globalnih kompanija, kao i akademsko osoblje te mladi.

Do sada je zaprimljeno preko 200 članaka iz 50 zemalja diljem svijeta (Europa, Azija, Afrika, Sjeverna Amerika, Australija).

Također, svoj dolazak na Kongres, kao pozvani predavači, potvrdili su:
1.      dr. Prajapati Triviedi (India), glavni savjetnik Indijske Vlade za Performance Management,
2.       Mike Brown (UK), voditelj centra za Project Management u Rolls-Royce-u,
3.       Ed Logan (USA), potpredsjednik u Envolver Incorporated,
4.       Colin Carlile (SWE), direktor u Institute of Laure-Languin,
5.       dr. Ricaurte (Catin) Vasquez (PN), bivši Ministar financija i ekonomije u Panami, sadašnji CEO u General Electric za Centralnu Ameriku i Karibe.

Svoju suglasnost za pokroviteljstvo 27. IPMA kongresa do sada su dali Vlada Republike Hrvatske i Sveučilište u Zagrebu.

Nastavno na odluku o pokroviteljstvu kongresa od strane Sveučilišta u Zagrebu svim redovnim studentima smo omogućen je poseban popust za sudjelovanje na kongresu.

Cijena kotizacije za redovne studente Sveučilišta u Zagrebu  za programski dio iznosi 125,00 eura (redovna cijena kotizacije iznosi 500,00 Eura).