Objavljena knjiga Neostrategic Management: An International Perspective on Trends and Challenges

Objavljena knjiga Neostrategic Management: An International Perspective on Trends and Challenges (urednice: izv. prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž, doc. dr. sc. Najla Podrug i doc. dr. sc. Lara Jelenc)


Jedan od najuglednijih svjetskih izdavača Springer objavio je knjigu „Neostrategic Management: An International Perspective on Trends and Challenges“ (ISBN:  978-3-319-18184-4). Urednice knjige su izv. prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž, doc. dr. sc. Najla Podrug i doc. dr. sc. Lara Jelenc. Knjiga je objavljena u sklopu izdanja Contributions to Management Science (https://www.springer.com/series/1505?detailsPage=titles).
Neostrategic Management: An International Perspective on Trends and Challenges“ integrira i sintetizira akademska istraživanja relevantnih i aktualnih aspekata strateškog menadžmenta s kojima se susreću poduzeća u globalnom okruženju. Knjiga se sastoji od 14 poglavlja koja su napisala 24 autora iz 8 zemalja, a zbog specifičnog autorskog pristupa i međunarodnog konteksta u kojem se ostvaruje, knjiga će osim za akademsku zajednicu i stručnjake iz prakse biti i od velike koristi studentima i mladim istraživačima na višim razinama akademskog obrazovanja.
Detaljnije o knjizi možete vidjeti na stranicama izdavača:  https://www.springer.com/us/book/9783319181844