Istraživanje: PREVENCIJA KORUPCIJE I DISKRIMINACIJE U AKADEMSKOJ ZAJEDNICI

POZIV STUDENTICAMA I STUDENTIMA ZA SUDJELOVANJE U ISTRAŽIVANJU PREVENCIJA KORUPCIJE I DISKRIMINACIJE U AKADEMSKOJ ZAJEDNICI

Poštovani kolege/ice,

Na intranetu Ekonomksog fakulteta Zagreb:

https://net.efzg.hr  

možete pristupiti anketnom upitniku za potrebe istraživanja na projektu „Improving the Capacity of the University System to Create a Framework for Preventing Discrimination and Corruption Aimed at Improving Academic Integrity“. Nositelj navedenog projekta je Rektorat Sveučilišta u Zagrebu.

Ispunjavanjem kratkog i anonimnog anketnog upitnika pomoći ćete u prikupljanju informacija o tome u kojoj ste se mjeri tijekom studiranja susretali s različitim negativnim pojavama, poput korupcije, diskriminacije, plagiranja, prepisivanja ili seksualnog uznemiravanja. Cilj projekta je izraditi mehanizme koji će nam pomoći u zaštiti naših prava i suzbijanju pojava korupcije i diskriminacije u našoj zajednici.

Vaše sudjelovanje u istraživanju je iznimno važno. Samo uz vašu pomoć možemo otkriti navedene negativne pojave te spriječiti njihovo pojavljivanje. Na taj način osigurat ćemo kvalitetnije okruženje za rad i studiranje na našem Sveučilištu.

Anketni upitnik bit će dostupan do 10.04.2012. , pa molimo da iskoristite priliku i popunite anketu.