Ispravak dijela natječaja za izbor u zvanje i na radno mjesto

 Sveučilište u Zagrebu
EKONOMSKI FAKULTET
raspisuje              
 

ISPRAVAK DIJELA NATJEČAJA


za izbor u suradničko zvanje i radno mjesto
 
objavljenog u Narodnim novinama, u dnevnim novinama „24 sata“ i na web-stranici Fakulteta dana 28.12. 2016. godine pod rednim brojem 8. jednog(1) suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta u znanstvenom području društvenih znanosti, polje ekonomija na Katedri za matematiku, na određeno vrijeme od šest godina, u punom radnom vremenu ispravlja se na način da se riječi „društvenih znanosti, polje ekonomija“ zamjenjuju riječima „prirodnih znanosti, polje matematika“.
 
Dio teksta natječaja koji se odnosi na rok prijave na natječaj mijenja se samo za navedeno radno mjesto (pod rednim brojem 8.) i sada glasi:
„Rok za prijavu je 30 dana od dana objave ispravka dijela natječaja u Narodnim novinama.“
 
 U ostalom dijelu natječaj se ne mijenja te ostaje isti.
 
ujedno se raspisuje
N A T J E Č A J
 
·         za izbor u znanstveno - nastavno zvanje i na radno mjesto
 
1.      dva (2) nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i na radno mjesto docenta u znanstvenom području društvenih znanosti, polje ekonomija, grana kvantitativna ekonomija na Katedri za statistiku, na neodređeno vrijeme,  u punom radnom vremenu
2.      jednog (1) nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i na radno mjesto docenta u znanstvenom području društvenih znanosti, polje ekonomija, grana marketing na Katedri za marketing, na neodređeno vrijeme,  u punom radnom vremenu
 
Pristupnici (m/ž) za izbor u znanstveno - nastavna zvanja i na radna mjesta moraju ispunjavati uvjete utvrđene Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine broj 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 02/07, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14, 60/15), Statutom Fakulteta te uvjete za izbor u zvanje sukladno Odluci o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i stručne djelatnosti u postupku izbora u znanstveno-nastavna zvanja (Narodne novine broj 106/06) o čemu su dužni dostaviti dokaze.


Pristupnici (m/ž) su dužni uz prijavu i dokaze o ispunjavanju gore navedenih uvjeta na natječaj priložiti:
* životopis
* preslik dokaza o stečenom akademskom stupnju                                                                                                                                                        * popis znanstvenih i stručnih radova
* domovnicu ili dokaz o državljanstvu druge države, a strani državljani dužni su priložiti i dokaz o znanju hrvatskog jezika (napredna razina)


Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
 
Pristupnik (m/ž) koji ostvaruje pravo prednosti kod prijama u radni odnos prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, priložiti dokaze o tom statusu i ima prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima.  
 
Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.
                                                               
Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, šalju se poštom-preporučeno ili dostavljaju osobno na adresu: Ekonomski fakultet - Zagreb, Trg J. F. Kennedyja 6, 10000 Zagreb.
Ukoliko se kandidat javlja na više radnih mjesta istovremeno, potrebno je dostaviti zasebnu prijavu sa svim traženim prilozima za svako radno mjesto, navesti broj i točan naziv radnog mjesta za koji se prijavljuje.
 
Zakašnjele prijave i prijave bez dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta neće se razmatrati.
Pristupnici će u zakonskom roku biti obaviješteni o rezultatima natječaja.

 
U Zagrebu, 09.01.2017.
 
 
EKONOMSKI FAKULTET – ZAGREB
Prof. dr. sc. Lajoš Žager 


Napomena: Natječaj je u Narodnim novinama objavljen 11.siječnja 2017. U 24 sata, i na stranicama Euraxess jobs biti će objavljen u petak, 13.siječnja 2017.