Ekonomski fakultet Zagreb darivao poklone za djecu korisnike Socijalne samoposluge Vukovar

Podjela darova djeci, korisnicima Socijalne samoposluge Humanitarne udruge "Duga" u Vukovaru održana je 29.12.2016. U podjeli su sudjelovali predstavnici Fakulteta. Iz pojedinačnih donacija koje su prikupili nastavnici, djelatnici i studenti Fakulteta pripremljeno je 250 poklona. Fakultet je, kao institucija, donirao i simboličan iznos koji će se iskoristiti za druge potrebe socijalne samoposluge Vukovar. U donacijsku akciju su se na naš poticaj uključili i neki drugi poslovni subjekti, prijatelji Fakulteta. Donacijska akcija proizišla je iz rada na projektu "Potencijali i prepreke razvoju socijalnih supermarketa u Srednjoj i Istočnoj Europi" kojeg financira Hrvatska zaklada za znanost, a čija je voditeljica izv. prof. dr. sc. Blaženka Knežević. Svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj hvalevrijednoj akciji, od srca zahvaljujemo! Djelatnicima i volonterima u Vukovaru želimo puno uspješnih akcija u 2017. godini.

Na slici redom: izv. prof.dr. sc. Blaženka Knežević; gđa. Tamara Mikulić (Humanitarna udruga Duga Vukovar); izv. prof. dr. sc. Anita Pavković; g. Ivan Penava, prof. (Gradonačelnik Grada Vukovara)

   https://www.efzg.unizg.hr/UserDocsImages//obavijesti/vukovar_ssm_2016/20161229_131112_grad_vu1.jpg

Nakon podjele paketa u Vukovaru, posjetili smo i socijalnu samoposlugu Osijek, gdje je sa gđom. Šteficom Čuček (voditeljicom socijalne samoposluge Humanitarne udruge Rijeka ljubavi) održan kraći sastanak i uručen joj je paket slatkiša dovoljan za nekoliko desetaka djece korisnika ove socijalne samoposluge. Raduje nas da je zaslugama gđe. Štefice problem u Osijeku sada (trenutno) drukčije prirode, a to je nedostatak skladišnih kapaciteta. Na svim naporima joj od srca čestitamo i želimo uspjeh u svim daljnjim akcijama i projektima.


Na slici redom: Petra Škrobot, mag. oec.; gđa. Štefica Čuček (Humanitarna udruga Rijeka Ljubavi, Osijek); izv. prof. dr. sc. Blaženka Knežević