CENTAR ZA MALE MOBILNE SLUŽBE POMOĆI OSOBAMA S INVALIDITETOM ZAGREB - Poziv

POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KORIŠTENJE USLUGA
„CENTRA ZA MALE MOBILNE SLUŽBE POMOĆI OSOBAMA S INVALIDITETOM ZAGREB“ (u daljnjem tekstu Program CMMSPOSI)


Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom “ZAMISLI” poziva mlade s invaliditetom koji se planiraju prvi put upisati na visoka učilišta i od jeseni studirati u Zagrebu da iskažu interes za korištenje usluga Centra podrške studentima s invaliditetom.

Pozivom nudimo organizaciju podrške na području Grada Zagreba, a zainteresirani mogu iskazati interes za jednu ili više usluga:
1. prijevoz za potrebe edukacije,
2. prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente te studente s disfunkcijom gornjih ekstremiteta,
3. pomoć asistenta za studente s invaliditetom
4. daktilografska pomoć za studente s oštećenjem sluha.

Za prijavu je potrebno dostaviti iskaz interesa:
- popunjeni OBRAZAC ZA PRIJAVU
- presliku rješenja o tjelesnom oštećenju HZMO-a

Popunjeni obrazac za prijavu potrebno je dostaviti poštom na adresu: Udruga Zamisli, Kninski trg 4, 10000 Zagreb najkasnije do 16. srpnja 2012. godine. Zadnji datum je poštanski žig od 16. srpnja 2012.

Nakon zaprimanja prijave tim podrške će kontaktirati svakog kandidata i dogovoriti način provedbe individualne procjene o čijem ishodu ovisi način uključivanja u sustav podrške te sukladno tome ćemo ugovoriti korištenje usluga.

Dodatne informacije i prijavni obrazac su ovdje: https://www.zamisli.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=304:-poziv-za-iskaz-interesa-za-koritenje-usluga-centra-za-male-mobilne-slube-pomoi-osobama-s-invaliditetom-zagreb-u-daljnjem-tekstu-program-cmmsposi-&catid=31:natjeaji


U Zagrebu, 8. lipnja 2012.