Upisi studenata u prvu godinu studija 2011/12. - ŠKOLARINE

Prema zaključku Senata Sveučilišta u Zagrebu od 05.07.2011., prilikom upisa redovnih studenata u I. godinu studija na preddiplomskoj i integriranoj razini te stručnim studijima, studenti neće uplaćivati participaciju školarine već će Ekonomski fakultet - Zagreb sa studentom sklopiti ugovor...
Saznajte detalje klikom na obavijest!
Prema zaključku Senata Sveučilišta u Zagrebu od 05.07.2011., prilikom upisa redovnih studenata u I. godinu studija na preddiplomskoj i integriranoj razini te stručnim studijima, studenti neće uplaćivati participaciju školarine već će Ekonomski fakultet - Zagreb sa studentom sklopiti ugovor koji će u članku o participaciji studenata u školarinama sadržavati sljedeće stavke:
 
(1) Iznos naknade dijela troškova studija koji je student dužan uplatiti prije upisa u akademsku godinu 2011./2012. utvrđuje se u skladu s ostvarenim uspjehom u razredbenom postupku.
(2) Ako Vlada RH preuzme obvezu podmirenje troškove studija u akademskoj godini 2011./2012.  iz Državnog proračuna Republike Hrvatske studenti iz točke 1. ovog članka nemaju obvezu podmirivati dio troškova studija.
(3) U slučaju da Vlada Republike Hrvatske ne preuzme obvezu podmirenja troškova studija u akademskoj godini 2011./2012. ili ih u cijelosti ili djelomično ne podmiri do roka utvrđenog Ugovorom kojeg potpisuju Sveučilište i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, a najkasnije do 31. siječnja 2012., sastavnica Sveučilišta pridržava pravo da nepodmireni iznos troškova naplati od studenta.

Napomena: Navedeni Zaključak se ne odnosi na izvanredne studente i studente Bachelor Degree in Business studija.