Sporazum o partnerstvu između Ekonomskog fakulteta Zagreb i HUUP/YCC

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP)  i Young Crew Croatia (YCC) potpisali su Sporazum o partnerstvu između Ekonomskog fakulteta Zagreb i HUUP/YCC. 
U Ovalnoj dvorani Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, 1. lipnja 2015. godine Dekan ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Lajoš Žager, prodekan za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom izv. prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić, predsjednik Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP) prof. dr. sc. Mladen Radujković  i predsjednica Young Crew Croatia (YCC) dr. sc. Rebeka D. Vlahov potpisali su Sporazum o partnerstvu između Ekonomskog fakulteta Zagreb i HUUP/YCC.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima dio je međunarodne udruge za projektni menadžment (IPMA) koja trenutno djeluje u 57 država, a Young Crew Croatia (YCC) dio HUUP-a za mlade projektne menadžere do 35 godina koji djeluje u 18 država. Ovim sporazumom definiran je plan suradnje u 2015. i narednim godinama, a od njegovog stupanja na snagu osiguran je popust u iznosu 50% na pristupanje procesu stjecanja međunarodnog certifikata za razinu „Ovjerenog suradnika za upravljanje projektima“ (IPMA level D) za sve studente Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.