Rezultati natječaja za sudjelovanje u Programu ERASMUS za studente i poziv na informativni sastanak za izabrane studente za zimski semestar ak. god. 2010./2011.

ERASMUS izabrani studenti za ak. god. 2010/11. za zimski semestar

Natječaj za sudjelovanje u programu Erasmus za studente – studijski boravak objavljen je u veljači 2010. i studenti su se mogli prijaviti do zaključno 8. ožujka 2010.

S Ekonomskog fakulteta Zagreb ukupno se prijavilo 85 studenata, od čega je 27 studenata prihvaćeno, 9 je prihvaćeno ali bez financijske potpore, 47 studenata je rezerva, a 2 je odbijeno.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Rezultate možete pogledati ovdje.

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu u okviru Programa Erasmus STUDENTI - studijski boravak ak.g. 2010./11. poziva studente izabrane za financijsku potporu za ZIMSKI semestar 2010./11. godine na

informativni sastanak "Erasmus info day - odlazni studenti (zimski semestar)" koja će se održati u ponedjeljak 24. svibnja 2010. godine u 12:00 sati


Mjesto održavanja: Aula Rektorata, Trg maršala Tita 14 (prizemlje desno).


Informativni sastanak će obrazložiti daljnji postupak i sljedeće korake za izabrane odlazne Erasmus studente (dio tih uputa je već objavljen zajedno s rezultatima natječaja - molimo studente da te upute detaljno prouče da bi mogli postaviti pitanja) i studenti će imati mogućnost postavljati pitanja.