Produžene prijave za diplomske sveučilišne studije te specijalistički diplomski stručni studij do 28.10.2016.

Prijave za navedene studije produžene su do 28.10.2016.
1. Diplomski sveučilišni studiji:
 
Analiza i poslovno planiranje - izvanredni i redoviti za strance
Financije - izvanredni i redoviti za strance
Marketing - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
Menadžerska informatika - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
Menadžment - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
Računovodstvo i revizija - izvanredni i redoviti za strance
Trgovina - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
Turizam - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
Ekonomija - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
Management - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
Managerial Informatics - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
Trade - redoviti, izvanredni i redoviti za strance
 
 Prijaviti se možete na linku:
 
 
2. Specijalistički diplomski stručni studij
 
Ekonomika energije i okoliša - izvanredni
 
Predaja dokumenata - produžene prijave:
petak, 28.10.2016. od 10-12 sati u dvorani 51 
 
Objava rezultata:
petak, 28.10.2016. u 12:30
 
Upis studenata:
petak, 28.10.2016 u 13h u dvorani 51
 
U postupku konačne prijave za postupak rangiranja kandidat prilaže originalne dokumente samo na uvid i njihove preslike koje ostaju pohranjene u arhivi Fakulteta do kraja postupka rangiranja odnosno, ako se kandidat upiše na studij, ostaju trajno pohranjene u arhivi Fakulteta.
 
Za kompletiranje prijave za postupak rangiranja kandidati prilažu sljedeće dokumente:
1.     Rodni list odnosno Izvadak iz matične knjige rođenih za hrvatske državljane odnosno Rodni list za strane državljane iz zemalja iz koje dolaze (preslika i original na uvid ili e-izvadak);
2.     Domovnica za hrvatske državljane ili odgovarajući dokument kojim strani državljani dokazuju svoje državljanstvo (preslika i original na uvid ili e-izvadakka);
3.     Diplomu/svjedodžbu o završenom odgovarajućem preddiplomskom sveučilišnom odnosno preddiplomskom stručnom studiju (preslika i original na uvid);
4.     Dopunska isprava o studiju (Diploma supplement) (original ili ovjerena preslika) ili prijepis svih ocjena (ovjereno od Studentske referade fakulteta na kojem je student završio preddiplomski sveučilišni odnosno preddiplomski stručni studij);
5.     Preslika osobne iskaznice za hrvatske državljane odnosno preslika osobne iskaznice za strane državljane iz zemalja Europske unije odnosno preslika putovnice za strane državljane iz zemalja izvan Europske unije (preslika i original na uvid).
6.     Uplatnicu kao potvrdu uplaćenih troškova postupka rangiranja u iznosu od 400,00 kuna uplaćenih na žiro-račun Ekonomskog fakulteta – Zagreb IBAN: HR 0723600001101351242. Fakultet će zaprimati samo zelenu kopiju opće uplatnice koja OBAVEZNO mora sadržavati: - Ime, prezime i adresu kandidata; - OIB kandidata, te - Opis plaćanja: "Naknada za postupak rangiranja – diplomski sveučilišni studij 2015./2016." odnosno "Naknada za postupak rangiranja – specijalistički diplomski stručni studij 2015./2016.".
7.     Dokumente kojima dokazuju status kandidata s posebnim pravima i to: 1) hrvatski branitelj iz Domovinskog rata; 2) HRVI iz Domovinskog rata, 3) dijete smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog branitelja i 100%-tnog HRVI iz Domovinskog rata I. skupine; te 4) osoba sa 60% ili više tjelesnog oštećenja.

Kandidati strani državljani koji u prethodnom obrazovanju nisu učili Hrvatski jezik, prilažu i potvrdu o položenom Ispitu poznavanja hrvatskog jezika i latiničnog pisma (preslika i original na uvid). Potvrde izdaje Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
 
Kandidati koji su stekli uvjete za upis na studij dužni su priložiti sljedeće dokumente za upis (obavlja se isti dan u cijelosti u dvorani 51):
1.     komplet upisnog materijala - kupnjom upisnog materijala u Skriptarnici Fakulteta studenti podmiruju troškove pokrenutog upravnog postupka upisa prilikom čega je potrebno ispuniti Uplatnicu na iznos od 500,00 kuna i uplatiti na žiro-račun Ekonomskog fakulteta – Zagreb IBAN: HR 0723600001101351242. Fakultet će zaprimati samo zelenu kopiju uplatnice koja OBAVEZNO mora sadržavati:
• Ime, prezime i adresu kandidata,
• JMBAG ili OIB kandidata (upisan u polje "Poziv na broj odobrenja"), te
• Opis plaćanja: "Naknada za prvi upis - diplomski sveučilišni studij 2016./2017." odnosno "Naknada za prvi upis - specijalistički diplomski stručni studij 2016./2017.".
2.     tri fotografije veličine 4 × 6 cm.  

Kandidatima koji se nisu upisali, a svoje dokumente nisu osobno podigli, isti se vraćaju poštom, preporučenom pošiljkom. Ako se preporučena pošiljka vrati odnosno ne bude uručena, dokumenti se čuvaju na Fakultetu u Urudžbenom uredu do zaključno 16. siječnja 2017. godine, a nakon tog roka bit će uništeni pred posebnim povjerenstvom.