Prezentacija stipendija DAAD-a i zaklade „Rochus i Beatrice Mummert“

Pozivamo sve zainteresirane na prezentaciju koju će održati dr. Jens Kolata, gostujući predavač na Filozofskom fakultetu Zagreb, o organizaciji DAAD i stipendijama za boravak na nekim od njemačkih sveučilišta. Prezentacija će se održati u četvrtak 21. listopada 2010. u 18 sati u dvorani 10 na Ekonomskom fakultetu Zagreb. 
Pozivamo sve zainteresirane na prezentacije o organizaciji DAAD i stipendijama za boravak na nekim od njemačkih sveučilišta te stipendijama zaklade „Rochus i Beatrice Mummert“.

Prezentacije će se održati u četvrtak 21. listopada 2010. u 18 sati u dvorani 10 na Ekonomskom fakultetu Zagreb.

Prezentaciju o DAAD stipendijama održat će dr. Jens Kolata, gostujući predavač na Filozofskom fakultetu Zagreb, a prezentaciju o stipendijama zaklade Mummert održat će stipendistica te zaklade i naša bivša studentica Snježana Đeno.

DAAD (Deutscher Akademischer Austauscher Austausch Dienst) najveća je organizacija ove vrste u svijetu koja potiče međunarodnu razmjenu studenata. Više informacija o DAAD-u možete pronaći na https://www.daad.de/en/index.html .

Zaklada „Rochus i Beatrice Mummert“ dodjeljuje dvogodišnje stipendije budućim vrhunskim menadžerima iz srednje i jugoistočne Europe u područjima ekonomskih, tehničkih i prirodnih znanosti. Više informacija možete pronaći na www.mummertstiftung.de .