Predavanje ''Progressive EU trade policy for the 21st century

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Europski dokumentacijski centar knjižnice Ekonomskog fakulteta organizira predavanje i razgovor s Ceciliom Malmström, povjerenicom Europske komisije za trgovinu

Gošća predavačica: Cecilia Malmström, povjerenica Europske komisije za trgovinu
 
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, u suradnji s Europskim dokumentacijskim centrom (EDC-KDC) knjižnice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira predavanje i razgovor s Ceciliom Malmström, povjerenicom Europske komisije za trgovinu na temu ''Progressive EU trade policy for the 21st century", koje će se održati na engleskom jeziku, u utorak, 28. 03. 2017. godine u DV-3 Ekonomskog fakulteta - Zagreb, s početkom u 12:00 sati.
 
Povjerenica Europske komisije za trgovinu gđa. Cecilia Malmström predstavit će naprednu trgovinsku politiku Europske unije za 21. stoljeće.
 
Kratki životopis: Gospođa Cecilia Malmström švedska je političarka rođena 1968. godine. Doktorirala je političke znanosti na Göteborg University. Od 2001. godine članica je švedske liberalne stranke Folkpartiet. Od 1999.-2006. godine bila je članica Europskog parlamenta, nakon čega obnaša dužnost švedske ministrice za EU pitanja, a od 2010. godine bila je europska povjerenica za unutarnje poslove. Od 2014. godine imenovana je za povjerenicu Europske komisije za trgovinu.
 
Predavanje je namijenjeno široj hrvatskoj javnosti.