Poziv na predavanje Ludolfa Van Hasselta

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu  i Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj pozivaju Vas na  predavanje g. Ludolfa Van Hasselta


Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu  i Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj pozivaju Vas na  predavanje g. Ludolfa Van Hasselta, voditelja Odjela za prioritetne mjere i političko izvještavanje,   Glavna uprava za komunikacije, Europska komisija.
Predavanje pod nazivom „IZAZOVI U EUROPSKOJ UNIJI“ održat će se u četvrtak, 4. veljače 2016. u 11 sati u Kongresnoj dvorani na  Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

LINK ZA PRIJAVU


Gospodin Ludolf Van Hasselt bio  je voditelj Predstavništva Europske komisije u Nizozemskoj u Haagu od 2006. do 2010. godine.  Iskustvo je stekao kao stalni predstavnik Nizozemske u Međunarodnoj organizaciji za civilno zrakoplovstvo, a radio je i u nizozemskom Ministarstvu prometa te u UNHCR-u, organizaciji Ujedinjenih naroda za izbjeglice. Gospodin Van Hasselt također je bio i voditelj Odjela za politiku zračnog prijevoza u okviru Opće uprave za transport i energiju Europske komisije.