Otovorena zona za odmor na EFZG (ERSTE Chillin' Zone)

Neformalno otvorenje obilježeno je mini stolnoteniskim turnirom 05.10.2015. kojeg su otvorili prodekani Ekonomskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Anita Pavković, izv. prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić, prof. dr. sc. Jurica Pavičić i Ivan Sesar, predsjednik Studentskog zbora.
S počekom nove akademske godine 5. listopada 2015. otvorena je Erste Chillin' Zona na Ekonomskom fakultetu. Neformalno otvorenje obilježeno je mini stolnoteniskim turnirom kojeg su otvorili prodekani Ekonomskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Anita Pavković, izv. prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić, prof. dr. sc. Jurica Pavičić i Ivan Sesar, predsjednik Studentskog zbora. Svoju spretnost u stolnom tenisu pokazalo je i desetak studenata Ekonomskog fakulteta. Najbolji među njima je bio Andrija Semenjuk, a svi su dobili i prigodan Erste dar.


Erste Chillin' Zona je posebno uređen prostor namijenjen odmoru i relaksaciji studenata, a nalazi se na „najprometnijem“ dijelu Fakulteta, između Kefe i knjižnice.

Erste Chillin' Zone ostaje na raspolaganju studentima i profesorima. Reketi i loptice za stolni tenis mogu se posuditi u garderobi. Dostupan je i totem za punjenje pametnih telefona.
 
Kako je izgledala priprema Zone pogledajte na  linku>>>