Održana konferencija Dan hrvatskih financijskih institucija

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organizirala je 20. listopada 2016. konferenciju Dan hrvatskih financijskih institucija.  Više informacija klikom na naslov vijesti.
Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organizirala je 20. listopada 2016. konferenciju Dan hrvatskih financijskih institucija. Pozdravne govore održali su Marko Jurčić, savjetnik Predsjednice RH za gospodarstvo, prof. dr. sc. Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta i Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Konferencijom, u čijem organizacijskom odboru je  bila i prodekanica Ekonomskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Anita Pavković, željelo se na jednom mjestu okupiti predstavnike financijskih institucija, regulatornih institucija i resornih ministarstava kako bi se otvorila mogućnost zajedničkog djelovanja na ukupnom unaprjeđenju hrvatskoga financijskog tržišta, u svim segmentima poslovanja.

U sklopu konferencije organizirao se i Financijski info trg, kao novi vid poslovne suradnje koji omogućava gospodarstvenicima u jedinstvenom okruženju savjetovanje, umrežavanje i razmjenu iskustava kao i relevantne informacije važne za povećanje konkurentnosti i iskoristivosti ukupnoga hrvatskog gospodarskog potencijala. Na Financijskom info trgu, Ekonomski fakultet predstavio je i promovirao svoje poslijediplomske studije, a predstavile su se i studentske udruge Financijski klub i Ekonomska klinika.

Više informacija o konferenciji nalazi se na službenoj web stranici konferencije: https://dhfi.hgk.hr/ 

Galerija fotografija >>