Održana je radionica „Utjecaj informacijske tehnologije u kriznim vremenima“ na Ekonomskom fakultetu Zagreb

Radionica „Utjecaj informacijske tehnologije u kriznim vremenima“ održala se na Ekonomskom fakultetu Zagreb 30. lipnja 2010. godine. Tijekom radionice domaći i inozemni predavači su prikazali ulogu informacijske tehnologije u poslovnim procesima te rezultate provedenih istraživanja. Radionicu su posjetili studenti diplomskog studija, poslijediplomskog doktorskog studija, stručnjaci iz prakse i profesori sastavnica Sveučilišta u Zagrebu.

Radionica „Utjecaj informacijske tehnologije u kriznim vremenima“ održala se na Ekonomskom fakultetu Zagreb 30. lipnja 2010. godine. Radionicu su organizirale profesorice s Katedre za informatiku Mirjana Pejić Bach i Vesna Bosilj Vukšić. Radionicu je otvorila prigodnim govorom i pozdravom svih prisutnih prodekanica za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Nevenka Čavlek, a zatim su se sudionicima obratile prof. dr. sc. Mirjana Pejić Bach i prof. dr. sc. Vesna Bosilj Vukšić.

Gosti predavači bili su ugledni profesori Ajay Vinze, University of Arizone, USA i Mojca Indihar Štemberger, University of Ljubljana, Slovenia i Mario Žgela, izvršni direktor sektora informatičke tehnologije u HNB-u. Tijekom radionice predavači su prikazali ulogu informacijske tehnologije u poslovnim procesima te rezultate provedenih istraživanja. U prvom dijelu radionice izlagači su prezentirali svoje ideje i iskustva, a potom se vodila diskusija. Radionicu su posjetili studenti diplomskog studija, poslijediplomskog doktorskog studija, stručnjaci iz prakse i profesori sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Pozitivni dojmovi s radionice potaknuli su prisutne na daljnju zajedničku suradnju.