Obilježena 60. obljetnica upisa na Ekonomski fakultet

Generacija studenata upisanih 1956. na Ekonomskom fakultetu brojila je 661 studenta, od kojih je diplomiralo njih 315, njih 60 okupilo se na obilježavanju 60. obljetnice upisa.
Grupa od 60 bivših studenata Ekonomskog fakulteta posjetila je 21. listopada 2016. fakultet kako bi obilježili 60. godišnjicu upisa. Dobrodošlicu su im poželjeli dekan prof. dr. sc. Lajoš Žager i prodekan doc. dr. sc. Božidar Jaković.

Generacija studenata upisanih 1956. na Ekonomskom fakultetu brojila je 661 studenta, od kojih je diplomiralo njih 315. Osim studenata iz Zagreba, u ovoj generaciji bilo je i studenata i iz Slovenije, Vojvodine, Crne Gore, Kosova.

Prvo grupno okupljanje generacije organizirano je 20 godina nakon upisa na fakultet, a do ovog jubileja, u većem broju sastali su se ukupno pet puta. Koliko ih je fakultet povezao govori i to da se njih dvadesetak i dan danas redovito sastaje svakog prvog četvrtka u mjesecu. 

Poznanstvo i prijateljstvo koje se rodilo tijekom godina doveli su i do obilježavanja ovog velikog jubileja koji je ne samo od velikog značaja za sve njih već i za cijeli Ekonomski fakultet jer su svojim dolaskom pokazali poštovanje prema ovoj instituciji, ali i dokazali da se s ponosom prisjećaju fakulteta i svojih studentskih dana.