Internetske pretprijave za upis na Diplomski sveučilišni studij

U srijedu, 10.10.2012. godine započele su internetske pretprijave u postupku rangiranja kandidata za upis na Diplomski sveučilišni studij „Poslovna ekonomija“ i „Ekonomija“. Pretprijave se mogu ispuniti do zaključno srijede, 17.10.2012. godine u 12 sati. Osim programa na hrvatskom jeziku od ove godine EFZG nudi i Master Study Managerial Informatics na engleskom jeziku. Saznajte više klikom na ovu vijest.
U srijedu, 10.10.2012. godine započele su internetske pretprijave u postupku rangiranja kandidata za upis na Diplomski sveučilišni studij „Poslovna ekonomija“ i „Ekonomija“. Pretprijave se mogu ispuniti do zaključno srijede, 17.10.2012. godine u 12 sati.


· Nakon ispunjene pretprijave, kandidati su dužni u istom razdoblju, svaki radni dan od 10 do 12 sati, predati sve relevantne dokumente objavljene na web stranicama Fakulteta u dvoranama 51 i 53 Centra za poslijediplomske studije.
· Po okončanju postupka prijave, provest će se postupak rangiranja i utvrditi rang liste po kojima se kandidati upisuju na pojedini studijski smjer.
· Upisi studenata koji su završili preddiplomski sveučilišni studij na Ekonomskom fakultetu - Zagreb provest će se u subotu, 20.10.2012. godine od 9 sati prema rasporedu koji će biti objavljen na internetskim stranicama Fakulteta. 
· Upisi studenata koji su završili preddiplomski sveučilišni studij na nekom drugom fakultetu provest će se u ponedjeljak, 22.10.2012. godine u 9 sati prema rasporedu koji će biti objavljen na internetskim stranicama Fakulteta. 
 
Osim Diplomskog sveučilišnog studija na hrvatskom jeziku, postoji i Diplomski sveučilišni studij na engleskom jeziku Master Study Managerial Informatics za koji sve detalje o upisu možete saznati ovdje>>>.