Drugi krug upisa studenata na diplomske sveučilišne studije

Objavljeni rezultati prvog kruga rangiranja za upis na diplomske sveučilišne studije „Poslovna ekonomija i „Ekonomija“ akademske 2014/2015. godine te informacija o upisu u drugome krugu.

Rezultati drugog (finalnog) kruga rangiranja objavljeni su na sljedećem linku: Rezultati drugog (finalnog) kruga rangiranja za upis na diplomske sveučilišne studije „Poslovna ekonomija i „Ekonomija“ akademske 2014/2015. godine (PDF).

Upisi studenata za popunjenje slobodnih mjesta u drugom krugu održat će se u utorak, 21.10.2014. u 9:00 sati u dvorani 23 (III. kat, istočni dio zgrade), a STUDOMAT će se otvoriti danas, 20. listopada 2014. u 18:00 sati kako bi si studenti sami mogli odabrati izborne kolegije.

----

Dana 20.10.2014. godine objavljena je Odluka o slobodnim mjestima nakon provedenih upisa u prvom krugu rangiranja kandidata za upis studenata na Diplomske sveučilišne studije "Poslovna ekonomije" i "Ekonomija".
 
- Odluka o slobodnim mjestima nakon provedenih upisa u 1. krugu rangiranja (PDF)
 
Kandidati koji se prijavljuju za drugi krug rangiranja za prijavu trebaju unijeti svoj OIB i datum rođenja.
 

 
Objava rezultata ponovljenog rangiranja biti će danas (ponedjeljak, 20.10.2014.) najkasnije do 18h na internetskoj stranici i Oglasnoj ploči.

----

Rezultati prvog kruga rangiranja objavljeni su na sljedećem linku: Rezultati prvog kruga rangiranja za upis na diplomske sveučilišne studije „Poslovna ekonomija i „Ekonomija“ akademske 2014/2015. godine (PDF).
 
Raspored upisa studenata u prvu godinu diplomskog sveučilišnog studija objavljen je na sljedećem rasporedu upisa.
 
Kandidati koji nisu stekli uvjet za upis u I. krugu rangiranja ulaze u II. krug rangiranja prema sljedećem rasporedu prijava.