Dobro došli brucoši!

Na Ekonomskom fakultetu Zagreb u ponedjeljak, 1. listopada, održan je prvi zajednički nastavni sat za sve studente I. godine preddiplomskih sveučilišnih studija i stručnog studija. Studente su u ime Uprave fakulteta pozdravili i poželjeli dobrodošlicu prof.dr.sc. Tonći Lazibat, dekan fakulteta, prof.dr.sc. Sanda Rašić, prodekanica za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom te prof.dr.sc. Lajoš Žager, prodekan za znanstveno-istraživački rad i administraciju. Više klikom na naslov vijesti.

Dobro došli brucoši!

Na Ekonomskom fakultetu Zagreb u ponedjeljak, 1. listopada, održan je prvi zajednički nastavni sat za sve studente I. godine preddiplomskih sveučilišnih studija i stručnog studija. Studente su u ime Uprave fakulteta pozdravili i poželjeli dobrodošlicu prof.dr.sc. Tonći Lazibat, dekan fakulteta, prof.dr.sc. Sanda Rašić, prodekanica za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom te prof.dr.sc. Lajoš Žager, prodekan za znanstveno-istraživački rad i administraciju.

Prigodnim riječima studentima se obratio i doc.dr.sc. Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta koji je svojim poticajnim riječima dodatno motivirao studente za uspješan početak studija.

Tom prigodom održano je i predstavljanje Sveučilišnog računskog centra – Srca s ciljem upoznavanja studenata, posebno brucoša s mogućnostima, uslugama i pravima koje imaju kao studenti Sveučilišta u Zagrebu. Rad Srca predstavila je Nataša Dobrenić, voditeljica Ureda za odnose s javnošću Srca, dok je rad Studentskog zbora EFZG-a i riječi podrške novim studentima uputio i Mate Kovač, predsjednik Studentskog zbora.

Svim studentima želimo ozbiljnost u radu, koncentraciju u učenju, radost novih spoznaja, uspješno druženje i svladavanje svih obveza u novoj akademskoj godini.

 

Fotogalerija