Natjecanje Global eCollaboration Competition (GeCCo)

Young Crew (YC) kao vodeća međunarodna udruga mladih projektnih menadžera pod pokroviteljstvom IPMA-e, međunarodne organizacije za upravljanje projektima, organizira #7 izdanje GeCCo natjecanja!

Global eCollaboration Competition (GeCCo) je internacionalno i interdisciplinarno virtualno natjecanje koje okuplja mlade voditelje projekata iz cijeloga Svijeta kao i one koji to tek žele postati. Natjecatelji su grupirani u međunarodne timove od 6 članova koji unutar 24 h rješavanju Case Study zadatak. Za natjecanje se mogu prijaviti kandidati do 35 godina starosti neovisno o količini iskustva i području znanja. Finaliste ovogodišnjeg GeCCo natjecanja očekuju vrijedne nagrade!

GeCCo je do sada okupio mlade i buduće voditelje projekata iz preko 21 zemlje svijeta koji su danas naši YC članovi te uspješni voditelji projekata. Postanite i Vi dio naše YC zajednice i prijavite se na GeCCo 2018/19!

Prijave su u tijeku i traju do 1.2.2019. Prijaviti se možete ispunjavanjem našeg obrasca klikom na sljedeći link: https://bit.ly/GeCCo2018-2019ApplicationForm

Više o samom natjecanju i vrijednim nagradama pročitajte u GeCCo 2018-19 te svakako posjetite naše službene stranice:

Global eCollaborationCompetition(GeCCo)
 
Facebook
 
Young CrewCroatia