Ekonomski fakultet - Zagreb
MAZARS u potrazi za juniorom za odjel revizije

MAZARS u potrazi za juniorom za odjel revizije

U potrazi smo za juniorom za odjel revizije. Ako imaš kvalitete koje tražimo i želiš biti dijelom našeg mladog i stručnog tima, pozivamo te da se prijaviš!
 
Što bi radio/radila?

Tvoja uloga bila bi sudjelovanje i pomoć u svim aktivnostima odjela revizije, od provjera i testiranja internih kontrola poslovnih procesa i analize dokumenata do pomoći pri izradi revizorskih izvještaja. Radio/la bi i na revizijama statutarnih promjena i internim revizijama, a tvoj posao bi često uključivao komunikaciju s klijentima i terenski rad.

Kakve ljude trebamo?

Energične mlade ljude s tehničkom podlogom. Inzistiramo na karakteru i beskompromisni smo po pitanju etičnosti. Želimo ljude koji žele nas. Očekujemo poštenje i upornost. Tražimo potencijal koji možemo razvijati.
Ako si 4. ili 5. godina Ekonomije, smjerovi APP, računovodstvo ili revizija, imaš prednost.

Zašto smo mi idealno društvo za tebe?

Jer su 80% naših zaposlenika Milenijalci, jer smo fleksibilni i potičemo ostvarenje work-life balancea, jer ćemo ti omogućiti stjecanje specijalističkih znanja vezana uz proces revizije, analizu financijskih izvještaja i primjenu najnovijih MSFI-jeva, kao i to da odeš na razmjenu u naš drugi ured bilo gdje na svijetu, jer smo društveno odgovorni, jer smo Svjetionik- predvodnici ovakve vrste poslovanja, jer smo proaktivni i orijentirani na rješavanje problema, jer je svaki naš klijent ‘Key Client’, jer nam 50% partnera globalno imaju ispod 50 godina i jer iskreno vjerujemo u Fair Play.

Ostale informacije:

Početak radnog odnosa: siječanj/veljača 2019.
Radno vrijeme: pon - pet
Satnica: 25 kn/h
Prijave: do 14.1.2019. na maksimilijan.vartusek@mazars.hr 
Daljnji koraci: ako nam se svidi tvoj CV, zovemo te na testiranje 15.1.2019.!