LUMEN 2020: POWER ON- počinju prijave!

Bright minds, bright ideas

U novoj godini si odlučio/la steći nova vrijedna iskustva i okušati se u nečemu novom, zabavnom i izazovnom? LUMEN, u organizaciji eSTUDENTa, je najveća regionalna platforma za studentska edukativna natjecanja te će svoje veliko otvorenje održati 15. siječnja 2020. u Studentskom centru! Ovo je jedinstvena prilika studentima upoznati se s čak 30 vodećih poduzeća te saznati više o samom natjecanju.

LUMEN, nastao rebrendiranjem dosadašnjih eSTUDENTovih studentskih edukativnih  natjecanja, pruža priliku studentima iskazati znanje, steći dragocjeno iskustvo i osvojiti vrijedne novčane nagrade iz čak 4 područja:

▪️LUMEN Business
▪️LUMEN Data science
▪️LUMEN Development
▪️LUMEN Engineering
 
koja su nasljednici šest velikih natjecanja koja je posljednjih petnaest godina organizirao eSTUDENT. LUMEN Business nastao je kao preinaka Case Study Competitiona, najvećeg regionalnog studentskog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, a kao nasljednik Mozgala, natjecanja iz područja dubinske analize podataka i prediktivnih modela, javlja se LUMEN Data science. Svoje ideje za razvijanje mobilnih i web aplikacija studenti će moći pokazati na LUMEN Developmentu, dosadašnjem App Start Contestu, dok će spretnost u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike, umjesto na natjecanju Elektroboj, uskoro dokazati na LUMEN Engineeringu. Svako područje funkcionira kao zasebno natjecanje u sklopu platforme, a s ciljem pružanja što većeg spektra znanja i vještina studentima, održavaju se zajednička predavanja i radionice.

Za više informacija o LUMENu, ali i o drugim projektima možeš saznati na web stranici eSTUDENTa, Facebook ili Instagram profilu.