Konferencija -3rd International Conference on European Company Law and Corporate Governance

U organizaciji Katedre za pravo Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 6. i 7. prosinca 2018. na fakultetu  će se održati 3rd International Conference on European Company Law and Corporate Governance.

Cilj konferencije je raspraviti aktualnu problematiku iz područja kao što su implementacija digitalnih rješenja, prekogranične transakcije, prava i obveze dioničara, posebna pravila za financijske institucije, javnopravne intervencije u upravljanje trgovačkim društvima i sl. Kroz navedene teme konferencija će sudionicima omogućiti uvid u nova kretanja u razvoju europskog prava društava i korporativnog upravljanja te primjenu stečenih iskustava i znanja u daljnjem znanstvenom i praktičnom djelovanju.

Konferencija okuplja vodeće europske stručnjake u području prava društava i korporativnog upravljanja kao i mlade znanstvenike, studente te praktičare koji se svakodnevno susreću s problematikom prava društava i korporativnog upravljanja.
 
Registracije se zaprimaju zaključno s 30. studenim 2018. Nastavnici i studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu oslobođeni su plaćanja  kotizacije.

Program i detaljnije informacije o konferenciji  pogledajte ovdje