Ekonomski fakultet - Zagreb

Obavijesti studentima

ISPITI PRED POVJERENSTVOM - 3. srpnja 2020.

Ispiti pred Povjerenstvom održat će se 3. srpnja 2020. u 14h. Studenti koji su raspoređeni u Povjerenstvo kojemu je predsjednica Ankica Knezović trebaju se registrirati u sljedeći Google Classroom: m7ogsyz.

Studenti koji polažu ispit 4. put pišu pismeni dio ispita kod svog nastavnika.

Usmeni dio ispita polažu pred Povjerenstvom, a sve detaljnije obavijesti i raspored usmenih ispita bit će dostupne u gore navedenom GC za ispite pred Povjerenstvom.


PODSJETNIK STUDENTIMA - ISPITNI ROK 2. srpnja, 2020.

1. Studenti prvo trebaju provjeriti ime nastavnika na čijoj se ispitnoj listi nalaze.

2. Studenti se trebaju registrirati u odgovarajuće GC učionice (prema dolje navedenom rasporedu) barem dan prije ispitnog roka, kako bi im nastavnik dodijelio odgovarajući ispit. 

3. Studenti trebaju pažljivo pročitati sve upute i obavijesti o postupanju tijekom online ispita koje su dostupne u odgovarajućoj GC učionici.
 

ONLINE ISPITI ĆE SE ODRŽAVATI U GOOGLE CLASSROOM UČIONICAMA PREMA SLJEDEĆIM ŠIFRAMA:
  • POSLOVNI ENGLESKI JEZIK 1 & BUSINESS ENGLISH 1 (BDIB)wbxx67q
  • POSLOVNI ENGLESKI  JEZIK 2 & BUSINESS ENGLISH 2 (BDIB) - oq4kdqw
  • POSLOVNI ENGLESKI  JEZIK 3 & 4; POČETNI ENGLESKI U POSLOVANJU 1, 2 & 3 - 54nedch
Studenti mogu pratiti sve bitne obavijesti i detalje vezane uz polaganje ispita u ljetnom ispitnom roku u svojim učionicama od 15. lipnja, 2020.


OBAVIJEST O NAČINU ODRŽAVANJA ISPITA U LJETNOM ROKU 2019/20

Prema informacijama kojima sada raspolažemo, u ljetnom roku ispiti će se na Katedri za poslovne strane jezike odvijati online. Zbog mogućih naknadnih promjena, molim vas da redovito pratite daljnje obavijesti na mojoj i na stranici Fakulteta.

Način odvijanja online ispita - pismeni ispit:
Nekoliko dana prije roka, na ovoj će stranici biti objavljen pristupni kod Google Classroom-a kojemu možete pristupiti isključivo preko svoje fakultetske email adrese. U Classroom-u će biti objavljivani svi detalji vezani uz ispit. Registrirati se mogu samo studenti koji su prijavili ispit, a ostali će biti isključeni.

Dan prije ispita svi će prijavljeni studenti imati priliku pristupiti kratkom probnom ispitu kojemu je svrha upoznati se s vrstom zadataka te načinom ispunjavanja i predaje testa. Završnom testu pristupa se također putem Google Classroom-a. Prije početka testiranja studenti će se trebati svojim mobitelima uključiti u Google Meet te će za vrijeme testiranja trebati imati uključenu kameru i mikrofon kako bi nastavnik mogao pratiti odvijanje ispita. 

U Google Classroom-u će biti objavljene i detaljne upute vezane uz tehničke aspekte izvođenja ispita.

Probnom testu nije potrebno pristupati ako ste u ovome semestru prisustvovali mojoj online nastavi te su vam već dobro poznate tehničke pojedinosti i način provođenja ispita.
 
Studenti koji nisu ispunili sve uvjete potrebne za potpis ne mogu pristupiti završnom ispitu.

Što se tiče samog testa, on će se sastojati od:

1. Pitanja s višestrukim odgovorima od kojih treba odabrati jedan točan odgovor.
2. Pitanja s višestrukim odgovorima od kojih treba odabrati više točnih odgovora.
3. Pitanja na koja treba odgovoriti jednom ili više riječi.
4. Pitanja u kojima je potrebno međusobno spojiti pojmove iz dva stupca.
5. Pitanja u kojima je kao odgovor potrebno upisati cjelovitu rečenicu.
6. Pitanja u kojima je kao odgovor potrebno napisati dulji tekst, ovisno o sadržajima koji se obrađuju na pojedinom kolegiju (ulomak u kojemu se odgovara na esejsko pitanje vezano uz određenu temu iz područja ekonomije i poslovne ekonomije, poslovno pismo, izvještaj, opis grafikona i sl.).
 

Način odvijanja ispita - usmeni dio ispita
Usmeni ispiti odvijat će se u roku od najviše pet dana nakon pismenog dijela ispita, putem aplikacije Google Meet ili u dvorani, ovisno o broju prijavljenih studenata. Tehnički detalji o načinu odvijanja ispita bit će objavljeni u Google Classroom-u.

Redovito pratite objave na ovoj stranici kako biste na vrijeme saznali sve promjene.


Mr. sc. Ankica Knezović
Viši predavač
Katedra za poslovne strane jezike