Ekonomski fakultet - Zagreb

Obavijesti studentima

KONZULTACIJE U VRIJEME ISPITNIH ROKOVA: pon: 12.00-13.00 ili po dogovoru (Google Meet),

DEMONSTRATURE: demonstratorica Margarita Aranza (email: maranza@net.efzg.hr)


REDOVITI ONLINE ISPITI (rok 17.9.20., Google Classroom kod: zaqhsll)

(vidi opće upute te upute o plagiranju u nastavku) 
 

ONLINE ISPITI PRED POVJERENSTVOM
 

ČETVRTO POLAGANJE: Pismeni ispit prilikom 4. polaganja pred povjerenstvom svi kandidati pišu online zajedno s ostalim studentima u Google Classroomu nastavnice na čijoj su ispitnoj listi. Povjerenstvo će zatim ocijeniti prikupljene studentske odgovore, a usmeni ispit će se održati putem Google Meet-a prema rasporedu oglašenom u Google Classroom-u nakon održanog pismenog ispita.

OSMO POLAGANJE: Studenti koji polažu ispit osmi put  oba dijela ispita (pismeni i usmeni) polažu pred povjerenstvom. Predsjednik povjerenstva će prije ispita kandidatima emailom poslati kod za Google Classroom (ili ga objaviti na svojoj web stranici) te poveznicu za usmeni ispit putem Google Meet-a.


USMENI ISPITI NA FAKULTETU

Ukoliko se tako dogovore s nastavnikom, studenti mogu polagati usmene ispite na fakultetu u skladu s epidemiološkim preporukama. To znači da će se prije uzimanja ispitnih pitanja provesti dezinfekcija ruku, ispitu će pristupati po dvoje studenata u prozračenu dvoranu na propisanoj udaljenosti, a studenti se čekajući ispit neće zadržavati u hodniku katedre, već ispred dvorane 3 ili u auli fakulteta. (Maske i/ili rukavice su obavezne ukoliko je takva odredba propisana za područje Zagreba ili od strane fakulteta.) 


PISMENI ISPITI (ONLINE)

Molim prijaviti se za ispit putem koda za Google Classroom koji je poslan emailom ili objavljen u predavačkim grupama te pročitati upute u nastavku.

Opće upute o ispitIma. 

Upute o pismenom ispitu i pravilima vezanim uz plagiranje