Mišljenja poslodavaca i bivših studenata

Brojni sadašnji i bivši studenti, kao i poslodavci, su podijelili svoje dojmove o diplomskom studiju "Menadžment", od kojih su ovdje navedeni samo neki:
 
  1. "Hoće li svi biti menadžeri nakon fakulteta i smjera Menadžment? Možda ne po tituli na poslu, ali u svakodnevnom životu svi smo menadžeri, zar ne? Donosimo odluke, pazimo na komunikaciju s drugima, delegiramo, preuzimamo rizike, razvijamo strategije, upravljamo vremenom, vodimo, motiviramo… Još tijekom studija sam teorijsko znanje primjenjivala na studentskim poslovima, potom je znanje nakon fakulteta prešlo u vještine na poziciji account managera. A danas, kada samostalno vodim svoje poduzeće, moram biti najbolji menadžer koji mogu biti na svim organizacijskim razinama! Jer i drugi ovise o meni."

            Josipa Bračanov
            Vlasnica Cook hub-a – prve hrvatske coworking kuhinje

  1. "Širina baratanja pojmovima i razumijevanja svih organizacijskih struktura je nešto što svakome pomaže u startu prilikom prvog zaposlenja, jer sav posao naučite na samom poslu ionako. Imati mindset koji analizira kako neka promjena utječe na sve aspekte poslovanja (dobavljači, kupci, kolege) je svakako plus! Rad u timovima, izrade prezentacija na koje se na smjeru stavlja naglasak su dio skoro svakog tipa posla (marketing, prodaja, korisnička podrška, vođenje ljudi...). Nadilaženje straha od javnog nastupa se na smjeru Menadžmenta brusi i to na zabavan način (što kroz zanimljive projekte, prezentacije, goste predavače)."
           Mateja Zbodulja
           Agrivi
            "Top 50 most influential women in ICT Croatia"
            Future Leaders - Technology
 
  1. "Iznenađen sam pristupačnošću profesora."

             student T.H.

  1. "Diplomski studij Menadžment me motivirao da preusmjerim svoje interese i promijenim posao, a stečena znanja i vještine primjenim u praksi."

             studentica Martina A.

  1. "Čista brutala."

            studentica P.Š.

  1. "Upravo zbog stečenih znanja i vještina, posebice u području upravljanja ljudskim potencijalima i nagrađivanja zaposlenika, vrlo sam se lako ukopila i shvatila radno okruženje Drogerie Markta."

            studentica S.R.

  1. "Smjer je premašio sva moja očekivanja!"

            studentica R.M.

​       8.  Smjer menadžment je inovativan, opušten, moderan, otvoren i koristan. Napokon uživam studirati i slušati predavanja i seminare koji me zanimaju i koji su korisni. Ovaj smjer mi pruža nadu kako ću steći prave kompetencije za svoj budući posao.

           
            student D.B.