Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Global work design project

Global work design project je istraživačka inicijativa koja se provodi u sklopu International Ambassadors programa HR divizije stručnog udruženja Academy of Management. Cilj projekta je istražiti sličnosti i razlike prakse dizajna posla u različitom kulturološkom okruženju. Istraživanje se paralelno provodi u 46 zemalja svijeta.

Hrvatski tim čine izv. prof. dr. sc. Tomislav Hernaus, prof. dr. sc. Nina Pološki Vokić i Matija Marić, mag.oec.

Metodologija istraživanja uključuje samoprocjenu karakteristika posla od strane zaposlenika (dvije vremenske točke istraživanja) i procjenu radnih ishoda zaposlenika od strane neposredno nadređene osobe. Dobiveni nalazi pružit će vrijedne i praktično primjenjive spoznaje o organizaciji posla zaposlenika različitih zanimanja i profesija.

Ukoliko želite sudjelovati kao ispitanik u istraživanju, slobodno se javite putem e-maila (thernaus@efzg.hr) izv. prof. dr. sc. Tomislavu Hernausu kao koordinatoru projektnih aktivnosti za RH. Nakon što završi faza prikupljanja podataka, svi ispitanici će dobiti personaliziranu povratnu informaciju o svojim rezultatima, koja će obuhvaćati i usporedbu s ostalim ispitanicima u uzorku.