O radionici

Radionica o izradi diplomskog rada namijenjena je studentima sveučilišnog studija - 4. i 5. godine studija (primarno smjera Marketing, ali i ostalih srodnih smjerova*) te studentima stručnog diplomskog studija (Digitalni marketing). Radionica je organizirana kao dodatna aktivnost. Radionica će se održavati na hrvatskom jeziku. Studentima će tijekom radionice biti dostavljeni svi potrebni materijali.

Cilj radionice je dodatno obrazovati studente i pripremiti ih za uspješnije savladavanje procesa oblikovanja i izrade diplomskog rada. Studentima će se pojasniti proces akademskog pisanja te sam proces prijave, izrade i obrane diplomskog rada s naglaskom na područje marketinga i srodna područja. Tijekom programa studentima će se pružiti znanja vezana uz prikupljanje i analizu znanstvene i stručne literature, kao i provođenje primarnih istraživanja, načine obrade i prezentacije prikupljenih primarnih podataka.

Navedeni program kreirale su i izvode voditeljice programa izv. prof. dr. sc. Morana Fudurićizv. prof. dr. sc. Sandra Horvat te doc. dr. sc. Tanja Komarac.

 

povratak na naslovnicu -