Sveučilište u Zagrebu - Ekonomski fakultet

Hrvatski English
Brzi linkovi
Obavijesti za studente

Obavijesti za studente

DAN OTVORENIH VRATA APIS IT-A
APIS IT sa zadovoljstvom poziva sve zainteresirane studente informatičkih i tehnoloških usmjerenja na Dan otvorenih vrata APIS IT-a koji će se održati 31.5.2019.g. s početkom u 13:00 h, a na kojem će studenti imati priliku upoznati neke od velikih projekata tvrtke te se raspitati o uvjetima zapošljavanja i obavljanja stručne prakse.
Kao i svake godine, zaposlenici APIS IT-a će održati nekoliko predavanja kojima bi predstavili neke od zanimljivijih projekata APIS IT-a. Za studente su ove godine pripremljene prezentacije „Java na OpenShiftu – prije, sad, zašto i kako“, „Blockchain u državnoj upravi“, „Centar dijeljenih usluga – privatni cloud za javnu upravu“, a nakon toga je predviđeno razgledavanje nadzorne sobe podatkovnog centra. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na adresu e-pošte: danotvorenihvrata@apis-it.hr.

NATJEČAJ ZA PRIPRAVNIKA U SLUŽBI INFORMATIKE - JAMNICA 
Jamnica je raspisala natječaj za radno mjesto Pripravnik u službi informatike. Sve informacije o natječaju i načinu prijave možete vidjeti ovdje.

STUDENTI PROF. DR. SC. MLADENA VARGE
Zbog odlaska prof. dr. sc. Mladena Varge u mirovinu, studenti koji su mu dodijeljeni kao ispitivaču, ispite polažu prema slijedećem rasporedu:
Informatika – prof. dr. sc. Mirjana Pejić Bach
Poslovni informacijski sustavi – prof. dr. sc. Ivan Strugar
Baze podataka – prof. dr. sc. Katarina Ćurko
Upravljanje podacima – prof. dr. sc. Katarina Ćurko
Seminarski, završni i diplomski radovi – prof. dr. sc. Katarina Ćurko

PRISTUPANJE ISPITIMA KATEDRE ZA INFORMATIKU
Pristup ispitima svih kolegija Katedre za informatiku moguć je isključivo uz predočenje indeksa!

TESTOVI NA RAČUNALIMA
Raspored testova na računalima za vrijeme ispitnih rokova možete pronaći ovdje.

POZIV STUDENTIMA ZA PRIJAVU NA MJESTO DEMONSTRATORA
Molimo studente koji su zainteresirani za mjesto demonstratora na Katedri za informatiku da pošalju popunjeni obrazac prijave i Europass CV na hrvatskom jeziku na e-mail demosefzg@gmail.com i jpivar@net.efzg.hr
Obrazac prijave nalazi se na ovom linku.
Predložak i uputstva za popunjavanje Europass CV-ja mogu se skinuti na ovom linku.
 
Jasmina Pivar
Voditeljica demonstratora - Katedra za informatiku
 
DEMONSTRATURE
Demonstrature iz kolegija Katedre za informatiku se održavaju u slijedećim terminima:
  • Srijedom 14-16, dv. 42
  • Četvrtkom 08-10, dv. 42
  • Petkom 16-17, dv. 42

SURADNJA IZMEĐU HRVATSKOG INFORMACIJSKOG I DOKUMENTACIJSKOG DRUŠTVA I KATEDRE ZA INFORMATIKU
Predstavnici HID-a i Katedre za informatiku Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu sastali su se u srijedu 16. ožujka 2016. u prostorijama Katedre na Trgu J. F. Kennedyja 6 u Zagrebu kako bi razgovarali o mogućnostima suradnje.
Sudionici sastanka su se upoznali s aktivnostima HID-a i Katedre za informatiku, a u razgovoru su se  pokazala moguća područja zajedničkih aktivnosti između stručnjaka okupljenih u HID-u i Katedre za informatiku poput edukacije, istraživanja i sl. Dogovorena je daljnja suradnja na unaprijeđenju nacrta planiranog specijalističkog studija kojeg će provoditi Katedra za informatiku, te na razvoju mogućnosti uključivanja stručnjaka HID-a u druge aktivnosti Katedre za informatiku.