Ekonomski fakultet - Zagreb
Istarska pivovara traži studenta/icu

Istarska pivovara traži studenta/icu

Istarska pivovara poziva studente da se prijave natječaj gdje traže osobu studenta/icu koji/a će biti zadužena za digitalni marketing, s naglaskom za društvene mreže.
 
Ako ste kreativni, spremni na učenje zajedno s nama, imate znanje o oglašavanju i izradi kampanja na društvenim mrežama, i želite okusiti pravo radno okruženje, javite nam se na kontakt broj 091 6555 749 ili na mail goran.milnovic@istarska-pivovara.hr .
                                                                                                                
Istarska pivovara d.o.o., sa sjedištem u Buzetu, bavi se proizvodnjom piva od 1977. godine. U našem proizvodnom asortimanu imamo oko 30 proizvoda.
 
Ponosimo se s naše dvije najprodavanije marke proizvoda – Favorit i Istarsko – koje spadaju u lager segment. Unazad dvije godine počeli smo s proizvodnjom specijalnih vrsta piva – Istarsko Muškat 0,33 l i Istarsko Tartuf nefiltrirano 0,33 l pivo te u suradnji s belgijskom pivovarom Ter Dolen s Nikola’s pivom Blond i Tripel u 0,33 l boci.
 
Vjerujem kako ćemo u zajedničkoj suradnji na zadovoljstvo svih nas odličnim kampanjama doprijeti do naših budućih potrošača, naučiti nešto novo jedni od drugih i pri tome se zabaviti.